ANKARA / KEÇİÖREN - Sancaktepe İlkokulu

Okulumuzun bahçe kapısı ve demirleri yenilendi.

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi kutlandı, şehitlerimiz minnetle anıldı.

Mrt

Yapılan törenle İstiklal Marşımızın kabulü kutlandı.İstiklal Marşını okuma yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize madalya ve belgeleri verildi.

Mrt

Okulumuza yeni su ısıtıcısı takıldı.

Mrt

Öğrencilerimizin daha nezih ortamda eğitim-öğretim alabilmesi için okulumuzun fiziki şartları iyileştirildi.

Mrt

Daha güvenli bir eğitim ortamı için okul bahçemizin çevresi düzenlendi.

Kas

ULU ÖNDER MUSTAFA KEMAL ATATÜRK'Ü VEFATININ 84.YILINDA SAYGI RAHMET VE ÖZLEMLE ANIYORUZ.

Ekm

OKULUMUZDA 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI COŞKUYLA KUTLANDI.

KOD HAFTASI (SODE WEEK) ETKİNLİKLERİ

Ekm

ANKARA'NIN BAŞKENT OLUŞUNUN 99. YILI OKULUMUZDAKİ TÖRENLE KUTLANDI.

Ekm

13 EKİM DÜNYA AFET RİSKLERİNİN AZALTILMASI GÜNÜ NEDENİYLE OKULUMUZDA;12 EKİM SAAT 11.00 DE DEPREM TATBİKATI YAPILMIŞTIR. TATBİKATA TOPLAM 210 ÖĞRENCİ, 16 PERSONEL KATILMIŞ OLUP, 120 SANİYEDE OKUL TAHLİYE EDİLMİŞTİR.

May

TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA ÖĞRENCİLERİMİZE İLK YARDIM SEMİNERİ VERİLMİŞTİR.

May

2/A SINIFI ÖĞRETMENİ REHA YALÇIN VE ÖĞRENCİLERİ İLE BİRLİKTE GERİ DÖNÜŞÜMÜN ÖNEMİNİ KAVRAMAK VE TEMİZ ÇEVRE OLUŞUMUNA DİKKAT ÇEKME AMACIYLA BU PROJEDE YER ALMIŞLARDIR. ÖĞRETMENİMİZİ VE ÖĞRENCİLERİMİZİ TEBRİK EDER, BAŞARILARININ DEVAMINI DİLERİZ.

May

TEMEL EĞİTİMDE 10.000 OKUL PROJESİ KAPSAMINDA ,BAĞLUM ŞEHİT OĞUZ KAAN USTA MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ'NİN KONFERANS SALONUNDA AĞLAYAN ÜLKESİNDEN MUTLULUKLAR ÜLKESİNE ADLI TİYATRO OYUNUNU İZLEDİK.