ANKARA / KEÇİÖREN - Sancaktepe İlkokulu

May

Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu tarafından 03.05.2024 tarihinde zeka oyunları ilçe birincilerinin yarıştığı turnuva, Sincan Erman Ilıcak Fen Lisesinde düzenlendi. Keçiören ilçesini temsil eden okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi Emir Efe Keskin, “equilibrio” oyununda Ankara birincisi oldu. Öğrencimize ödülünü Sincan Kaymakamı Sayın Levent Kılıç takdim etti. Okul müdürümüz Asuman Çimen, müdür yardımcımız Kemal Oğuz ve zeka oyunları danışman öğretmenimiz Emre Esen’in katıldığı tören sonunda, müdürümüz Asuman Çimen, öğrencimiz, öğretmenimiz ve ilgili velimize teşekkür etti. Öğrencimiz, Rize’de düzenlenecek turnuvalarda ilimizi temsil etmeye hak kazandı.

May

Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu tarafından 03.05.2024 tarihinde zeka oyunları ilçe birincilerinin yarıştığı turnuva, Sincan Erman Ilıcak Fen Lisesinde düzenlendi. Keçiören ilçesini temsil eden okulumuz 4-B sınıfı öğrencisi Azad Variş, “q-bitz” oyununda Ankara il ikincisi oldu. Öğrencimize ödülünü Ankara İl Milli Eğitim Müdürü Sayın Yaşar Koçak takdim etti. Okul müdürümüz Asuman Çimen, müdür yardımcımız Kemal Oğuz ve zeka oyunları danışman öğretmenimiz Emre Esen’in katıldığı tören sonunda, müdürümüz Asuman Çimen, öğrencimiz, öğretmenimiz ve ilgili velilerimize teşekkür etti.

May

Türkiye Zeka Oyunları Federasyonu tarafından 04.04.2024 tarihinde İbni Sina Ortaokulunda düzenlenen zeka oyunları turnuvasında, okulumuz 4-B sınıfından öğrencimiz Emir Efe Keskin “equilibrio” oyununda Keçiören ilçe birincisi oldu. Okulumuz 4-B sınıfından öğrencimiz Azad Variş “q-bitz” oyununda Keçiören ilçe birincisi oldu. Okulumuz 4-B sınıfından öğrencimiz İsmail Miraç BAĞRIYANIK “küre” oyununda Keçiören ilçe birincisi oldu.  Okul müdürümüz Asuman Çimen, başarılı olan öğrencilerimizi ve zeka oyunları danışman öğretmenimiz Emre Esen’i tebrik etti.

Şbt

"Health  Brings Happiness, Happiness Brings Success" adlı e-twinning projemize başlıyoruz.

13 Ekim Ankara'nın başkent oluşu kutlamaları okulumuzda coşkuyla kutlandı.

Okulumuz 4-A sınıfı öğrencilerinin Deprem Simülasyon Gezisi

4A SINIFI FEZA GÜRSOY BİLİM MERKEZİ GEZİSİ

Okul turnuvalarında dereceye giren öğrencilerimize ödülleri verildi.